Primul Portal de Design Interior

Decor Interior

CEBU NEXT 2010


Intre 5 si 8 martie 2010, in Cebu City din Filipine s-a desfasurat expozitia de mobilier Cebu Next. Cu acest prilej, My Design Folder a remarcat cateva tendinte ale designului contemporan de mobilier, printre care folosirea materialelor naturale (precum rattanul si cocosul), dar si a celor reciclabile (plastic, textile etc.). Alte elemente de retinut sunt revenirea, in designul de mobilier, la traditiile populare ale diverselor popoare (cu predilectie cel african), precum si folosirea unor materiale mai putin conventionale pentru mobilierul de exterior (mozaicul, piatra etc.).
Si de aceasta data, din punct de vedere conceptual, designul modern a propus solutii estetice si functionale care mai de care mai uluitoare si ingenioase. Doar doua exemple: designerul Vito Selma a prezentat un corp de biblioteca construit din 9 scaune, iar Obra Cebuana a reinterpretat fotoliul nostru cel de toate zilele din perspectiva unui arc futurist.

Legislatie Despre noi Termeni Site map Design Copyright Decor Interior 2008 Primul portal de Design Interior din Romānia