Primul Portal de Design Interior

Decor Interior

KNOX DESIGN


Sub deviza "Amenajari interioare cu personalitate", KNOX DESIGN ofera clientilor sai toata gama de servicii legate de constructia si finisarea unui spatiu. Serviciile de baza pe care le oferim sunt: proiectarea si executia integrala de amenajari interioare si constructii. Fiecare lucrare creata de noi este originala, cu un design interior unic, perfect adaptat nevoilor si cerintelor utilizatorilor.

Pentru a crea o legatura mai calda cu clientii nostri, dar si cu publicul larg, sustinem seminarii pe teme de specialitate (mai cu seama pentru popularizarea simtului estetic in designul interior si exterior). O serie dintre acestea au fost sustinute in cadrul Sphera Building Center si au avut ca subiect decorarea spatiului interior si exterior cu ajutorul picturii, obiectelor si accesoriilor de decor si armonizarea liniilor coloristice.

Echipa KNOX DESIGN imbina in cel mai reusit mod inspiratia si creativitatea tineretii cu precizia si calitatea experientei. Cu o experienta de 7 ani in acest domeniu, ne bucuram ca am putut aduna in jurul nostru oameni foarte priceputi in ceea ce fac. Incepand de la arhitecti, designeri, artisti plastici si decoratori, acoperim cu talent si imaginatie intreaga gama de servicii care pot servi la proiectarea si decorarea spatiului dumneavoastra. Ne-am dezvoltat rapid, datorita pasiunii si daruirii pe care le punem in munca noastra. De aceea, serviciile noastre au fost preferate de clienti precum:

Piraeus Bank (sediu Carol I, subantreprenor) - sediu banca
Legrand Romania (producator accesorii electrice) - spatii birouri, showroom, standuri expozitionale
Coffee Grind (cafenea, bistro Universitate) - cafenea, bar
Yamaha (producator motociclete, ATV) - spatii birouri, showroom
LTU Studio Design (Liliana Turoiu Udrea, fashion designer) - atelier de moda, creatie vestimentara
Street Line (Cristi Pascu, stilist) - saloane de coafura
Hotel Grafitti (Radu Osnaga) - hotel, restaurant, bar

Arhitectii si designerii nostri dezvolta o relatie apropiata cu fiecare client in parte, ajungand sa ii cunoasca preferintele si optiunile - pe care le transforma intr-un spatiu optim individualizat. Relatia cu clientii nostri este calda si familiala, fiindu-le alaturi, respectandu-le alegerile, ascultandu-le doleantele si sfatuindu-i in luarea unei decizii dificile.

Niciodata nu a fost mai usor ca acum sa va construiti sau sa va amenajati locuinta sau showroomul. La KNOX DESIGN, aveti la indemana toate serviciile complete - de la stadiul de achizitie a spatiului, la proiectare de arhitectura si design interior, pana la constructie, finisaje si decorare.

KNOX DESIGN
Bd. Mitrita Constantin nr. 7, sector 3, Bucuresti
Tel: 021.326.66.20
Fax: 0318.154.238
Persoana contact: Andreea Speranta
andreea@knoxdesign.ro
www.knoxdesign.ro

Legislatie Despre noi Termeni Site map Design Copyright Decor Interior 2008 Primul portal de Design Interior din Romānia