Primul Portal de Design Interior

Decor Interior

ROVERE MOBILI


ROVERE MOBILI este membra a unui grup de firme cu sediul central in Italia, cu o prestigioasa activitate in domeniul industriei mobilei si conexe. Inca de la intrarea brandului pe piata de mobilier din Romania, in anul 2002, ROVERE MOBILI s-a impus ca o firma dinamica, in plina dezvoltare.

ROVERE MOBILI este o marca pentru cei interesati de moda, design, arta si stil. Unicitatea produselor noastre este data de combinatia dintre calitate si prestigiu, prin folosirea creatiilor unor designeri celebri: Mackintosh, Frank Lloyd Wright, Le Courbusier, M. Breuer, Philippe Stark, C. Bugatti, Pininfarina.

Acuratetea detaliilor, designul modern si abundenta inovatiilor fascineaza inca de la prima vedere. Gama de produse prezentata clientilor este in continua schimbare atat datorita cerintelor designului de interior cat si a necesitatii satisfacerii dorintelor clientilor companiei. Astfel, dincolo de activitatea comerciala de vanzare a produselor de mobilier, compania a dezvoltat o infrastructura moderna cuprinzand departamente de: proiectare, logistica, marketing, contabilitate, livrari si montaj, administrativ, toate subordonate aceluiasi scop - oferirea unor servicii profesionale, de elita.

Incepand cu iunie 2008, ROVERE MOBILI este partener in cadrul proiectului rezidential ROVERE EXCLUSIVE CONCEPT.
Serviciile oferite sunt:
consiliere - compania noastra asigura consiliere gratuita clientilor sai, in vederea transformarii spatiului locuibil intr-un ambient adecvat fiecarui client. Pentru aceasta, consilierii nostri va vor recomanda cele mai bune produse ale furnizorilor nostri, la standarde de calitate superioare, care se potrivesc cel mai bine cu arhitectura spatiului dumneavoastra si care sa va reprezinte cat mai bine dorintele de decorare ale acestuia.
proiectare - departamentul nostru de proiectare realizeaza proiectele necesare pentru a putea alege cea mai buna solutie pentru locuinta dumneavoastra. De la releveu la planuri de mobilare si simulare tridimensionala a spatiului, proiectantii nostri va ofera toate datele necesare pentru finalizarea lucrarilor.
contractare - designerii nostri va vor oferi nu doar consilierea necesara amenajarii locuintei, ci si bugetarea investitiei, astfel incat dorintele dumneavoastra de frumos sa aiba un corespondent calitate-pret cat mai bun. De asemenea, veti primi explicatii in ceea ce priveste modul de intrebuintare si functionare a produselor cumparate, termene de executie, livrare si montaj.
livrare - prin intermediul departamentului nostru logistic va puteti programa data la care doriti sa primiti produsele achizitionate, in termene specificate in functie de furnizorii nostri. Compania noastra va livra produsele la locatia specificata de dumneavoastra in conditii de transport exceptionale.
montaj - echipele noastre specializate de tamplari si montatori vor realiza asamblarea mobilierului ales, existand, intre anumite limite, posibilitatea de modificare in functie de configuratia spatiului. Montajele si asamblarile vor fi realizate la standarde inalte de calitate, tehnicienii nostri fiind specializati direct de catre reprezentantii furnizorilor italieni.

ROVERE MOBILI
Calea Dorobantilor nr. 135, sector 1, Bucuresti
Tel: 021.201.12.94; 0728.900.015
Fax: 021.201.12.96
Persoana contact: Daniela Constantin
receptie@roveremobili.ro
www.roveremobili.ro 

Legislatie Despre noi Termeni Site map Design Copyright Decor Interior 2008 Primul portal de Design Interior din Romānia