Primul Portal de Design Interior

Decor Interior

Da casei un aer de primavara!


Cuvertura www.alyshop.ro
Vopsele pentru interior www.fabryo.ro
Living "Venus" (www.mobexpert.ro)

Vine, vine primavara! O data cu prima boare de aer cald, parca si in casa se simte nevoia unei schimbari care sa autentifice reinvierea la viata a intregii naturi.
Iata cateva sfaturi pentru a inveseli atmosfera locuintei tale si pentru a o aduce in ton cu explozia de culoare si lumina de afara:
1. Solutia economica: schimba toate textilele din casa care au tonuri inchise si mohorate; imbraca setul de canapele din sufragerie in niste huse vesele, florale sau pastelate; asterne peste paturi cuverturi viu colorate; daca ai pernite decorative, inlocuieste-le cu unele nostime, facute din resturi textile.
2. Solutia medie: un nou strat de vopsea lavabila improspateaza aerul oricarei case; de data aceasta, in locul vesnicului alb (care „merge" cu toate), indrazneste si alege o culoare mai... altfel: un galben pai, un roz serbet ori un violet stins. Ai grija sa asortezi noua culoare a peretilor la piesele de mobilier existente si, desigur, la personalitatea celor care locuiesc in casa.
3. Solutia lux: macar intr-una din camere (poate in living), schimba mobilierul in culori clasice (tonuri de bej ori negru) cu unul in culori luminoase. Alege un alb ivoriu, un verde oliv ori un albastru sters. Asorteaza articole decorative si multe flori si plante naturale.

Legislatie Despre noi Termeni Site map Design Copyright Decor Interior 2008 Primul portal de Design Interior din Romānia