Primul Portal de Design Interior

Decor Interior

Florile si stilul casei mele

E drept ca florile sunt disponibile in orice anotimp. Dar acum, cand se aproprie primavara, vremea cea mai propice pentru a ne bucura de ele, parca ar trebui ca ele sa invioreze si mai mult orice coltisor al casei noastre. Cum sa asortam aranjamentele florale cu stilul arhitectonic si decorativ al unei locuinte si care e buchetul potrivit pentru casa mea?
Florile de camp (albastrele, clopotei, musetel, margarete, maci) se incadreaza bine in vase taranesti smaltuite ori arse, intr-un ambient rustic, fie el neaos romanesc, ori provensal, mediteranean, maur.
Un interior minimalist, cubist ori modernist cere un aranjament abstract, cu taieturi rigide si bine definite, asortat cu crengute de forme suprinzatoare, in vase unicolore, asezate pe podea ori in alte locuri mai putin previzibile. Florile pot fi orhidee, cale, dar si ramuri si frunze verzi.
Un salon romantic va incadra perfect aranjamente simple din trandafiri, narcise, liliac, in boluri rotunde, translucide, permeabile la lumina primavaratica de afara, expuse privirii pe coltul unui bufet in stil victorian.
Oricum ar fi, florile naturale nu trebuie sa lipseasca din casele noastre...

Legislatie Despre noi Termeni Site map Design Copyright Decor Interior 2008 Primul portal de Design Interior din Romānia