Primul Portal de Design Interior

Decor Interior

Media - Intern - Reviste

Elle Decoration
"Elle Decoration" este ghidul sigur catre cele mai inovatoare si stilate case contemporane si se adreseaza celor pasionati de spatiul in care traiesc si sint intotdeauna in cautare de noi idei de imbunatatire a acestuia. Revista este frumoasa si exclusivista, dar cu un profund caracter practic, inspirationala dar accesibila si prezinta cele mai noi tendinte si designeri din intreaga lume. Este o sursa de idei ce ajuta cititorii sa-si transforme visele in realitate si sa-si personalizeze spatiul in care traiesc.

Ideal Decor
"Ideal Decor" este o revista pentru toti cei care isi doresc o ambientare a spatiului care sa tinda catre perfectiune. Lansata ca o necesitate, din nevoia pentru calitate, intr-un domeniu in expansiune, pentru un public educat, selectiv, pretentios, revista "Ideal Decor" se remarca printr-un concept occidental, bazat preponderent pe imagine (70%), pornind de la un continut editorial unitar, bine definit. Rezultatul unei stranse colaborari intre profesionisti, jurnalisti de specialitate, designeri si arhitecti de top, revista isi propune sa fie un promotor al valorilor si calitatii in domeniul amenajarilor si decoratiunilor interioare, avand totodata ca obiectiv principal cultivarea si educarea bunul gust in domeniu. Prezentand o perspectiva complexa asupra universului designului interior, "Ideal Decor" aspira sa devina un formator de opinie, oferind cititorului informatiile necesare obtinerii unei viziuni cat mai apropiate de ideal.

Igloo
"Igloo" este o metafora a simplitatii vietii, a simplitatii constructive, existentiale. Intr-un timp al opulentei manifeste, economia de mijloace proprie unui igloo poate constitui ponderea care sa incline balanta catre normalitate. Asta nu inseamna ca revista propune austeritatea extrema ca model de viata, ci doar sugereaza justa simplitate si onestitatea drept alternative de raportare la habitat. "Igloo" se declara transant impotriva prestatiei si retoricii semidocte care transforma kitsch-ul in arta, opulenta grobiana in calitate si ridicolul in serios, producand grave confuzii.

A50
O prezentare a 50 din cele mai bune studiouri de arhitectura din Romania. Interviuri, portrete fotografice si imagini cu lucrari, cu si despre arhitectura de calitate.

Arhitext Design
Revista de arhitectura, design, arte.

Caminul
Revista "Caminul", dupa cum spune sloganul care insoteste titlul, "Inspiratie pentru casa ta" , este un magazin in 132 de pagini, lunar, care ofera cititorului cele mai expresive ilustratii si informatii, care pot comunica despre tendintele in decoratiuni si design ambiental. Rubricile sale permanente - Trend International, Ambient interior, Showroom autohton, Stil de vedeta -, exprima calificat prin fotografie si text, tot ce este la moda in tara si peste hotare, din punct de vedere al mobilierului si accesoriilor pentru caminul vostru.

Domus
Asa cum si-a obisnuit deja de mult timp cititorii, revista "Domus" aduce in permanenta ceva nou, dinamismul si plasarea in zonele cele mai fierbinti ale actualitatii fiind caracteristicile sale de baza.

Domus Util
"Domus Util" este un ghid practic de reamenajari interioare care vine in sprijinul cititorilor cu venituri medii, furnizand informatii si sfaturi utile in domeniu, de la prezentarea etapa cu etapa a diverselor lucrari de constructie dintr-o locuinta, de la detalierea subiectelor prin furnizarea de informatii de catre firme si specialisti, si pana la oferirea de idei utile in vederea asigurarii confortului in locuinta.

Planul Casei Mele
Din luna august 2008, revista "Planul casei mele" apare cu o noua grafica, mai dinamica, mai elaborata si cu mai multa personalitate. Cu un design actualizat, un nou logo si un continut pe masura, cu mai multe imagini si mai multe date structurate intr-un format nou, revista isi propune sa fie cea mai buna sursa de informatii din domeniul imobiliar.

DECOStyle
Revista DECOstyle este un ghid de stil si cumparaturi din care descoperi magazine de decoratiuni si amenajari interioare, designeri importanti si locuinte.

Casa Mea
Publicatia lunara "Casa mea" se adreseaza publicului ce intentioneaza sa isi construiasca, extinda sau renoveze casele - resedinte permanente sau case de vacanta. Cei direct implicati in domeniile proiectarii, executiei, pietei materialelor de constructii, finisajelor, echipamentelor si instalatiilor, precum si persoanele pasionate de domeniul abordat de revista pot gasi in paginile acesteia subiecte de interes. Modele de case si amenajari peisajere, informatii de actualitate din lumea constructiilor, prezentari de tehnologii si produse specifice,- acestea sunt rubricile centrale, prezentate intr-un format de 180 de pagini bogat ilustrate.

Casa Lux

Casa de Vacanta

Ioana - Locuinta Mea
"Locuinta mea" este o revista moderna, dedicata interioarelor, realizata pentru toti cei care doresc sa dea o nota personala caminului lor, oameni carora le place sa-si decoreze casa incercand idei noi. Lunar, "Locuinta mea" prezinta idei de decoratiuni in cele mai actuale tendinte ale designului interior. Un mare accent este pus pe accesoriile care individualizeaza si dau valoare spatiului in care locuiti.

The One Magazine
Publicatie lunara de inalta tinuta, "The One Magazine" gazduieste ocazional in paginile sale rubrica Lifestyle - Deco.

Confort Magazin
Cititorul revistei "Confort Magazin" nu este deloc o persoana comoda, superficiala, din contra, este exigent, apreciaza comunicarea si performantele profesionale. Achizitiile sale sunt influentate de gradul de confort pe care acestea i-l asigura. Iar revista ii sustine cautarile si dorintele in cele trei sectiuni editoriale: Spatii, Detalii, Fumuri si parfumuri, prezentand confortul vazut din afara si din interiorul casei, noutati din desginul international, destinatii pentru calatorii de vis, arta culinara, informatii business, moda si tendinte.

Arhitect Magazin
Revista online de constructii, arhitectura, mobilier si decoratiuni, gradini si peisagistica.

Casa si Biroul

Fereastra
Revista de actualitate, analiza si solutii moderne pentru sisteme de tamplarie si fatade cortina.

Legislatie Despre noi Termeni Site map Design Copyright Decor Interior 2008 Primul portal de Design Interior din Romānia