Primul Portal de Design Interior

Decor Interior

Media - Intern - TV

Caminul de 5* - B1 TV

Totul despre casa mea - B1 TV

SOS, Salvati-mi casa! - PRIMA TV - difuzare: sambata, ora 13:30
Aveti o camera de care nu sunteti multumiti? Ati vrea sa o redecorati, dar nu stiti cum? Bugetul pe care-l aveti nu acopera toate cheltuielile necesare pentru redecorarea spatiului dorit? Daca da, nici o problema! Cele mai utile solutii in decorari interioare vin din Prima TV.

"S.O.S., Salvati-mi casa!" este emisiunea in care un arhitect, specialist in design interior, insotit de o echipa de meseriasi in constructii, intra in casele voastre pentru a va ajuta sa va redecorati o camera, asa cum v-ati dorit. Tot ce trebuie sa faceti este sa va lasati casa, timp de trei zile, pe mana specialistilor. Astfel, atat cei care vor beneficia de aceste schimbari cat si telespectatorii care vor urmari emisiunea, vor afla care sunt ultimele tendinte in materie de design interior, dar si care sunt cele mai ieftine modalitati de renovare.

Fiecare emisiune contine momente "reality-show", surprinzand relatiile create intre membrii echipei si proprietarii casei, dar si reactiile acestora in momentul finalizari lucrarilor de redecorare.

Legislatie Despre noi Termeni Site map Design Copyright Decor Interior 2008 Primul portal de Design Interior din Romānia