Primul Portal de Design Interior

Decor Interior

Concurs Istituto Europeo di Design


Istituto Europeo di Design a lansat un nou concurs de burse, Design for a better world, pentru cursurile master ale scolilor sale de moda, arte vizuale, design si comunicare din Roma, Milano, Torino, Barcelona si Madrid.

Participantii trebuie sa realizeze un proiect ce propune si promoveaza o lume mai buna prin intermediul artei, design-ului si modei. IED DESIGN – design-ul unui obiect ce reprezinta o lume mai buna. IED VISUAL ARTS – design-ul unui instrument de comunicare vizuala, cum ar fi poster, film, promocard etc., care reprezinta sau promoveaza o lume mai buna. IED COMMUNICATION – design-ul unui instrument de comunicare, specific pentru comunicarea sau viata intr-o lume mai buna prin crearea unei retele sociale personale (blog personal, website, grup Facebook). IED FASHION – design-ul unui T-shirt sau a altui obiect de imbracaminte care reprezinta sau promoveaza o lume mai buna.
Proiectul pentru cursurile de design trebuie sa includa briefingul, cercetarea, schitele si lucrarile pe computer 2D sau 3D, desene tehnice sau fotografii ale modelului fizic (daca exista). Proiectul pentru cursurile de moda trebuie sa includa book-ul insotit de o scurta explicatie (in engleza) cu un minimum de 15 desene (atit pattern cat si desene tehnice cu elemente de materiale si culori) si cu imagini ale obiectului de imbracaminte final.

Se vor acorda 15 burse care acopera 100% din taxa de scolarizare (dar nu si taxa de inscriere) si 15 burse care acopera 50% din taxa de scolarizare. Data limita pentru trimiterea proiectului este 10 septembrie 2009. Rezultatele vor fi anuntate pe data de 10 octombrie 2009.

Participantii trebuie sa aiba studii universitare in domeniul modei, design-ului, managementului, comunicarii sau artelor vizuale, in functie de tipul de curs la care aplica. Pe linga proiect, participantii la concurs trebuie sa trimita un formular de concurs, CV, scrisoare de intentie, copie diploma universitara.

Pentru informatii suplimentare despre cursurile de master ale IED, detalii referitoare procesul de inscriere, va rugam sa contactati Edu Project. office@eduproject.ro / edu.project@yahoo.com / www.eduproject.ro.

Legislatie Despre noi Termeni Site map Design Copyright Decor Interior 2008 Primul portal de Design Interior din Romānia